Citat Oprindeligt indsendt af Kenney Se meddelelser
Der er vel ikke mange der anfægter, at vi ahr hentet en central forsvarer og i den henseende virker Mckenna da også fornuftig. Jeg anfægter at tilgangen af Mckenna skulle betyde at Lund blev solgt - det er det, der er problematisk. Bredden i midterforsvaret er uændret.

Mattson er sikkert som Mckenna et fornuftigt køb, men det er til en position, hvor vi ikke ligefrem mangler spillere. I forvejen er der Lerager, Claesson og Diogo der kæmper om startpladsen med Højlund som talent og Elyonoussi der kan rykkes ned ved behov. Nu er Mattson så en del af den kabale, mens Falk er alene på 6'er pladsen og kun har en skadet Clem som backup (Clem der før sin skade jo også havde en lille formnedgang) - måske Højlund kan vikariere. Men også på 6'er pladsen er bredden uændret.

Dermed er bredden uændret på de to pladser, hvor vi var mest sårbare, mens bredden er øget hvor vi nok var stærkest besat. Det hele skal selvfølgelig ikke gå op i bredde og man må også slå til når en god mulighed byder sig, men topstriden er helt åben og især FCM sluttede meget stærkt af, så det havde nok været fornuftigt også at sikre bredden - især når et salg af Lund vel ikke var nødvendigt.



Vil man se en vende som en færge, så må man ikke glemme Boilesen overfor Silkeborgs Lind. Er Lund en færge, er Boilesen et containerskib.
Som der bliver nævnt så er det jo forholdsvis tydeligt at tilliden og troen på Lund på den lange bane ikke var der for den sportslige ledelse. De har jo observeret de samme ting som os fans. Altså alle forsvarsspillere laver jo fejl. I Lunds tilfælde har man vel vurderet den samlet pakke og set at der var mange ting han skulle udvikle før han blev en stabil forsvarsspiller og salgs potentiale.

Jeg syntes det er rigtigt at komme af med Lund, man kan så diskuterer om det ikke ville være optimalt til Sommer, men igen så hænger det vel også sammen med spillerens ønske og, hvis der nu lå et attraktivt tilbud fra Molde, man ikke kunne sige nej til.