Citat Oprindeligt indsendt af superestrella Se meddelelser
Har arbejdet i landet i 18 år. Hollændere er enormt kyniske

Christian Eriksen fik af vide at hvis han ikke forlængede, så spillede han ikke (han forlængede og kom til Tottenham). Boilesen ville ikke forlænge og røg ikke til Napoli som var ude efter ham, men gik fra anfører til at blive frosset ud. Fischer holdt måske ikke niveau, men Ajax savede ham også midt over og sendte ham videre, Dolberg falder helt igennem imod Man U i UEFA cup finalen og så er han ude.

Ja, det er en generalisering, men det ligner da bestemt ikke danskere får succes’s hos Ajax længere, når man skal 30-40 år tilbage før det var rigtig godt.
Vi behøver ikke at gå tilbage til 80'erne for at finde masser af unge danskere, der er taget til Holland med succes: Jon Dahl Tomasson, Kenneth Perez, Lasse Schöne, Mads Junker, Dennis Rommedahl, Jens Odgaard, Marc Nygaard, Thomas Enevoldsen, Simon Poulsen, Daniel Jensen...

Jeg anerkender som bekendt, at Ajax på det seneste har været svær for unge danskere (hvilket nok snarere handler om Ajax' indre kampe om, hvilken vej man skal gå som klub - end det faktum, at det er en hollandsk klub), men generelt at påstå, at danske talenter ikke får succes i Holland er useriøst.